Uudet kovakantiset Asterixit

15.05.2014 Tri Tuomio

Kovakantisten Asterixien sarja jatkuu kahdella hienolla albumilla. Nyt ovat vuorossa klassikot Asterix ja kadonnut kilpi sekä Asterix olympialaisissa.

Asterix_Kadonnut_Kilpi_HC_C1-C4.indd

Julius Caesar haluaa juhlistaa voittoaan Vercingétorixin kilven päällä, mutta legendaarisen gallialaispäällikön kilpi ei niin vain löydykään, varsinkin kun Asterix ja Obelix ovat päättäneet saada sen ensin käsiinsä!
Kilpinayte

Asterix_Olympialaisissa

Kun voittamattomat gallialaiset kuulevat Kreikan olympialaisista, kokevat he velvollisuudekseen siepata voiton roomalaisten nenän edestä. Niinpä kylän miehet pakkautuvat laivaan ja suuntaavat turistin elkein kohti kaukaista Kreikkaa ja sen maineikkaita kisoja!

Molemmat albumit on uudelleen väritetty ja tekstattu, ja ne voit ostaa omaksesi hyvin varustetuista kirja- ja sarjakuvakaupoista 21.05.2014 alkaen.

 

Avainsanat