Nemo: Jääsydän

22.03.2014 Tri Tuomio

Nemo_jaasydan

Kerrassaan merkillisten herrasmiesten seikkailuista tuttu, kapteeni Nemon manttelin perinyt Jenni Dakkar suuntaa isänsä jäljissä kohti Etelänapaa, jossa Nautiluksen miehistöä odottavat silmittömät kauhut. Amerikkalainen lehtikeisari Kane on usuttanut kolme uuden ajan tiedemiesseikkailijaa reippaiden merirosvojen perään, mutta häikäilemättömät takaa-ajajat kalpenevat suurten muinaisten hirviöiden rinnalla, jotka ikijää kätkee sisäänsä. Ja niin napamantereella kaikuu hyytävä huuto TEKE-LI-LI!

Nemonayte1

Alan Moore ja Kevin O’Neill jatkavat kulttisuosikkiaan Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liigaa tällä hienolla, itsenäisellä tarinalla, joka yhdistää vernemäisen tiedeseikkailun lovecraftilaiseen kauhuun kerrassaan hykerryttävin lopputuloksin!

Nemonayte2

Nemo: Jääsydän on kovakantinen sarjakuvaromaani, ja se on myynnissä 26.03.2014 alkaen kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. ISBN 978-952-233-796-2

Avainsanat