Bruno Brazilin kolmas ja viimeinen kirja!

19.03.2014 Tri Tuomio

BrunoBrazil3kansi

Bruno Brazil ja “Iskuryhmä Kaimaani”, johon kuuluvat Gaucho Morales, Whip Rafale, Texas Bronco, Billy Brazil sekä Big Boy, ovat tehokkaita ja kovaotteisia agentteja, jotka ovat erikoistuneet torjumaan kansainvälisiä terroristeja siinä kuin paikallisempiakin roistoja.

Suomessa käsikirjoittaja Michel Gregin (salanimellä Louis Albert) ja kuvittaja William Vancen luoma huikean jännittävä ja graafisesti nerokas Bruno Brazil tuli lukijoille tutuiksi 70-luvun legendaarisen Zoom-lehden sivuilla ja myöhemmin myös omina albumeinaan.  Nyt koko sarja julkaistaan suomeksi kolmena hienona kokoelmana. Toinen kirjahan päättyi traagisissa merkeissä, kun Kaimaanit menettivät yhden jäsenen riveistään, eikä meno helpotu tässä viimeisessäkään kokoelmassa.

Bruno_Brazil_3_nayte1

Kolmas kirja esittelee ryhmän viimeisen täyspitkän seikkailun sekä lukuisia lyhyttarinoita Brazilista, joista monet suomennetaan nyt ensimmäistä kertaa. Lisäksi mukana on harvinainen Bruno Brazil -novelli, artikkeleita, kuvitusta sekä kesken jääneen albumin 12 käsikirjoitus. Tarjolla on siis 200-sivuinen paketti täynnä jännittäviä tarinoita ja upean näyttävää piirrostaidetta!

Bruno_Brazil_3_nayte2

BRUNO BRAZIL 3 ilmestyy 19.03.2014 ja on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. ISBN: 978-952-233-793-1

Bruno_Brazil_3_nayte3

Avainsanat