Hurjaakin hurjempi Maxi-Tex!

05.03.2014 Tri Tuomio

MaxiTex27

Alaskan kaakkoisella rannikolla Sitkassa päällikkö Koween tlingit-heimon sekä kapteeni Roscoen valaanpyytäjien kesken on leimahtanut suoranainen sotatila. Tex Willer ja Kit Carson tulevat selvittämään hankaluuksia vanhan ystävänsä Gros-Jeanin ja hänen kummityttönsä Dawnin, kauniin ja kipakan inuiittinaisen avuksi.

MaxiTex27pic3

He saavat selville, että levottomuuksien takana ovat intiaanineitojen sieppaukset. Kukaan ei suostu uskomaan, että pahamaineiset kuchtaqat eli metsien saukkohenget olisivat katoamisten takana. Kun myös Dawn ja Koween tytär Shaya kaapataan, hyytävä jahti vie sankarimme yli pohjoisten vuorten maahan, jonne hirviömäistä kannibaalijumalaa palvova heimo on kuljettanut idolinsa tulevat morsiamet.

MaxiTex27pic4.jpg
Mauro Bosellin kiehtova pohjoinen erätarina ja henkilöhahmot tuovat mieleen ensimmäisen suomennetun Maxi Texin Läpi lyijytuulen ja luotituiskun. Nyt piirtäjämestari on argentiinalainen Lito Fernandez, kotikentällään suositun Dennis Martin  -agenttisarjan kuvittaja. Bonellille hän on piirtänyt Texin lisäksi Demiania ja Dylan Dogia.

MaxiTex27pic5.jpg

Maxi-Tex 27: Alaskan ihmissyöjät on aiemmin suomentamaton, 320 sivua kattava Tex Willer -seikkailu. Se ilmestyy 5.3.2014 ja on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa lehtipisteissä sekä kirja- ja sarjakuvakaupoissa, ISBN 978-952-233-747-4.

 

Avainsanat