Tex Willer on vuoden 2013 käännössarjakuva!

08.01.2014 Tri Tuomio

Tex Willerin juhlat sen kun jatkuvat!

TEXalbo28_0213_c1c4_RKOY

Sarjakuvayhteisö Kvaakin Herra Koipeliini -tunnustuspalkinnon vuoden 2013 parhaasta käännössarjakuvasta sai Renne Nikupaavolan suomentama Tex Willer -albumi Uudisraivaajat. Kvaakin jäsenten äänestämä Herra Koipeliini -tunnustuspalkinto jaettiin jo viidennen kerran, ja ehdokkaiden joukosta löytyi myös muita Egmontin vuoden 2013 julkaisuja. Mutta hienoa toki oli, että legendaarisen Rennen viimeinen Tex-suomennos palkittiin näin tyylikkäästi. Kvaakin lehdistötiedotteen löydät täältä: http://www.egmontkustannus.fi/yritys/media-ja-yhteistyo/lehdistotiedotteet/.

Egmont Kustannus kiittää Kvaakin äänestykseen osallistuneita saamastaan kunniasta ja toivottaa kaikille sarjakuvan ystäville antoisaa sarjakuvavuotta 2014.

Texhurraa

Avainsanat