Ken Parker jatkuu!

12.12.2013 Tri Tuomio

Tyylikkään länkkärisarjan KEN PARKER ystäville koittaa joulu etuajassa, sillä tällä viikolla ilmestyy vuoden kolmas Parker-pokkari! Kyseinen mustavalkoinen taskukirja sisältää kolme aiemmin julkaisematonta tarinaa, joissa Ken Parkerin tarina jatkuu yllättävin, koskettavin ja väliin hirvittävinkin kääntein. Ainutlaatuisen kerronnan kruunaa Milazzon pistämätön piirrostaide. Jos et ole ennen tutustunut Ken Parkeriin, nyt se kannattaa tehdä! KEN PARKER on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa lehtipisteissä.

KENP_0313

IHMISEN MATKA

Ken Parkerin epätoivoinen pako julman cree-heimon kynsistä jatkuu. Alakynnessä oleva Ken löytää luonnon helmasta kuitenkin yllättävä liittolaisen, joka auttaa häntä kenties kääntämään tilanteen edukseen,

KENP0313NAYTE

PIDÄTYS

Pitkästä aikaa Ken törmää virkavallan edustajaan, mutta kyseinen sheriffi onkin tavallista mutkikkaampi tapaus. Kun Petit Parisin asukkaat kääntyvät sheriffiä vastaan, Parkerin pitää valita puolensa.

MUSTAKARHUN LOPPUNÄYTÖS

Fort Wilkinsiin matkalla oleva ratsuväkiryhmä saa Ken Parkerin seurakseen, mutta plutoonan matkassa on jo omituisempikin hahmo. Takautumien myötä Mustakarhun murheellinen menneisyys avautuu, ja ratsuväkeä seuraava intiaaninainen saa kenties kostonsa.

KENP0313NAYTE2

HUOM: Sarja jatkuu vuonna 2014 kahden pokkarin voimalla, jotka molemmat sisältävät aiemmin suomentamattomia tarinoita!

 

Avainsanat