Mustanaamio-spesiaali: Kohtalon vangit

05.12.2013 Tri Tuomio

LC130007-Printcon-Mustanaamio.06.2013-Vaks-RasterProof

Uunituore Mustanaamio-spesiaali pitää sisällään kaksiosaisen historiallisen seikkailun “Kohtalon vangit”. Tämä Janne Lundströmin kirjoittama ja Hans Lindahlin hienosti kuvittama tarina on vuodelta 2010.

Mustis0613nayte1

Tarina kertoo ensimmäisen Mustanaamion isästä, joka lähti Kolumbuksen mukana Santa Maria -laivalla Etelä-Amerikkaan. Sinne espanjalaiset tutkimusmatkailijat perustivat siirtokunnan nimeltä “Pikku Espanja”, mutta siirtokuntaa uhkasivat niin ulkopuoliset kuin omistakin riveistä kumpuavat vaarat! Kaikkihan me tiedämme, kuinka ensimmäinen Mustanaamio vannoo valansa, mutta on mielenkiintoista nähdä viimeinkin, millainen seikkailu tuohon pisteeseen hänet johti!

Mustis0613nayte2

Satasivuinen spesiaali sisältää myös seikkailun “Arkin salaisuus” vuodelta 1988. Spesiaali on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa lehtipisteissä!

Avainsanat