Toinen BRUNO BRAZIL -kokoelma!

29.11.2013 Tri Tuomio

Eurooppalaisen sarjakuvan ystäviä hemmotellaan jo toisella Bruno Brazil -kokoomalla!

BrunoBrazil2

Bruno Brazil ja “Iskuryhmä Kaimaani”, johon kuuluvat Gaucho Morales, Whip Rafale, Texas Bronco, Billy Brazil sekä Big Boy, ovat tehokkaita ja kovaotteisia agentteja, jotka ovat erikoistuneet torjumaan kansainvälisiä terroristeja siinä kuin paikallisempiakin roistoja.

Suomessa käsikirjoittaja Michel Gregin (salanimellä Louis Albert) ja kuvittaja William Vancen luoma huikean jännittävä ja graafisesti nerokas Bruno Brazil tuli lukijoille tutuiksi 70-luvun legendaarisen Zoom-lehden sivuilla ja myöhemmin myös omina albumeinaan.  Nyt koko sarja julkaistaan suomeksi kolmena hienona kirjana, jotka muodostavat ylittämättömän kokonaisuuden kaikkien sarjakuvan ystävien hyllyyn.

BB2nayte1

Tämä sarjan toinen kirja sisältää neljä kertomusta, joissa Bruno Brazil kumppaneineen joutuu vastakkain armottoman mafian sekä häikäilemättömien asekauppiaiden kanssa. Ankarat tehtävät aiheuttavat ryhmälle henkilökohtaisia tragedioita, mutta myös onnekkaita sattumia osuu matkan varrelle. Yksi tarinoista on aiemmin suomentamaton, ja kaikki sarjat on väritetty uudelleen tätä kokoelmaa varten.

BB2nayte2

Hieno kovakantinen kokoelma on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. ISBN 978-952-233-737-5

Avainsanat