Blacksad on täällä taas!

27.11.2013 Tri Tuomio

Blacksad5

Yksi eurooppalaisen sarjakuvan kovimmista nimistä liittyy Egmont Kustannuksen tuoteperheeseen uuden albumin Amarillo myötä. Juan Diaz Canalesin ja Juanjo Guarnidon luoma sarja yhdistelee perinteistä dekkaritarinaa, eläinhahmoja ja traagisia kohtaloita omalaatuiseksi keitokseksi, jonka kruunaa järjettömän upea taide. Amarillo on sarjan viides, itsenäinen osa.

Blacksadnayte1

Etsivän hommiin väsynyt John Blacksad ottaa vastaan autonkuljetuspestin, mutta ajelu Amerikan halki osoittautuu kaikkea muuta kuin rauhalliseksi. Matkan varrella sankarimme sotkeutuu kahden runoilijan välisen riidan aiheuttamiin seuraamuksiin, joihin liittyy myös kiertävä sirkus ja sen omintakeinen väki…

Blacksad: Amarillo ilmestyy 2.12.2013, ja se on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. ISBN 978-952-233-794-8.

Blacksadnayte2

Avainsanat