Ukkosenjumala Thor!

01.11.2013 Tri Tuomio

028_Thor_Jumaltentuho

Kostajien THOR on yksi Marvel-kaikkeuden vahvimpia sankareita, mutta nyt vaikuttaa siltä, että hänkin on kohdannut voittajansa. Äärettömän voimakas olento nimeltä “Teurastaja” on vainonnut ja tuhonnut jumalia kautta historian. Pystyykö Thor pysäyttämään tappajan, vai onko jumalten lopullinen tuho nyt käsillä?

THornayte1

Kehuttu käsikirjoittaja Jason Aaron yhdistää voimansa maalari Esad Ribicin kanssa luodakseen kaikkien aikojen jännittävimmän ja fantastisimman Thor-seikkailun. Upeasti kuvitettu kovakantinen albumi vie lukijat viikinkien historiasta avaruuden kosmisiin äärilaitoihin! THOR: JUMALTEN TUHO on nyt myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. Ja tokikin uusi THOR-elokuva “The Dark World” kannattaa käydä katsomassa kirjan lukemisen jälkeen!

ISBN 978-952-233-708-5

thornayte2

(C) Marvel 2013

 

Avainsanat