Kiitos kaikille Helsingin Kirjamessuilla vierailleille!

29.10.2013 Tri Tuomio

Helsingin Messukeskuksessa riitti vilskettä 24. – 27.10. Helsingin Kirjamessuilla ja samanaikaisilla Helsingin Musiikkimessuilla, Viini, ruoka & hyvä elämä –tapahtumassa sekä Art Forum Helsingissä vieraili nimittäin neljän päivän aikana yli 79 600 kävijää. Myös Egmont Kustannuksen osastolla riitti vierailijoita tutustumassa niin sarjakuvakirjoihin, lehtiin kuin lasten kirjoihin ja muihin lasten tuotteisiimme. Suurta kiinnostusta herättivät muun muassa uusi hieno Asterix ja piktit -albumi sekä Vuoden Lasten Peli -finaaliin päässyt La Cucaracha. Lämmin kiitos kaikille Kirjamessuille osallistuneille ja osastollamme vierailleille hienoista messuista!

Näin Kirjamessujen jälkitunnelmissa on hyvä iloita myös uudesta nuoresta sarjakuvafanisukupolvesta, joka kasvaa laatusarjakuvien parissa. Oheisessa kuvassa näkyy yksi kyseisen sukupolven edustaja, jonka tärkein kesälukeminen on Korkeajännitys. Kuvan lähettänyt kyseisen nuoren herrasmiehen äiti kertoo, että kuvaa otettaessa he olivat veneilemässä ja ulkona oli upea sää, mutta poika makasi mieluiten veneen keulassa lukemassa Korkkaria. Ilmeestä päätellen sarjakuvaan on uppouduttu oikein kunnolla! Kiitos hienon kuvan jakamisesta kanssamme, Marika!

Korkkarifani