Messuvinkki: ASTERIX JA PIKTIT

24.10.2013 Tri Tuomio

Kirjamessut ovat täynnä mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, joten helpottaaksemme kaikkien sarjakuvafanien messu-urakkaa kokosimme Egmontin syksyn uutuuksista parhaat palat Messuvinkki-sarjaksi! Kaikki nämä sarjakuvakirjat ja paljon muuta löydät Egmontin osastolta 7G60. Tervetuloa!

Asterix_35_C1-C4.indd

Syksyn eittämättä odotetuin sarjakuvajulkaisu on nyt täällä: upouusi Asterix-albumi! Ja vaikka uusi Asterix on aina tapahtuma sinänsä, Asterix ja piktit on suorastaan historiallinen julkaisu, sillä se on ensimmäinen kerta, kun joku muu kuin René Goscinny tai Albert Uderzo luo voittamattoman gallialaisen seikkailuja sarjakuvaksi! Albert Uderzo on henkilökohtaisesti valinnut käsikirjoittaja Jean-Yves Ferrin ja kuvittaja Didier Conradin jatkamaan Asterixin ja Obelixin tarinaa, ja koko syksyn ajan fanit ympäri maailmaa ovat pohtineet, millaisen seikkailun uusi tekijätiimi on saanut aikaiseksi. Tänään Ferrin ja Conradin tarinaan voi tutustua kirjamessuilla, lehtipisteillä ja kirjakaupoissa!

Asterix_35_sivu1

Sen verran voimme jo paljastaa, että seikkailu alkaa eräästä meille kaikille tutusta gallialaisesta kylästä talviaikaan. Vaikka kylässä vallitsee talvinen rauha, pian mereltä saapuu vieras, joka sekoittaa tilanteen pahanpäiväisesti…

ISBN: 978-952-233-659-0

HUOM: YLE 1:n Kultakuume-ohjelmassa jutellaan Asterixista perjantaina 25.10.2013 kello 15:05. Kyseessä on suora lähetys Kirjamessuilta, ja äänessä ovat muun muassa sarjakuvaneuvos Juhani Tolvanen sekä Asterixin suomentaja Outi Walli. Ohjelman voi myöhemmin kuunnella Yle Areenan kautta.

HUOM2: Muistathan, että myös uudet kovakantiset Asterixit Normannien maihinnousu sekä Asterix legioonalaisena ilmestyvät juuri passelisti kirjamessuille? Myös uusi albumi Asterix ja piktit on saatavana kovissa kansissa!

002_AsterixNormannikansi    003_Asterix_Legioonalaisena

Copyright_2_EAR_2013

 

 

 

Avainsanat