Messuvinkki: Korkeajännitys – Tulimyrskyn raivolla

23.10.2013 Tri Tuomio

Kirjamessut ovat täynnä mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, joten helpottaaksemme kaikkien sarjakuvafanien messu-urakkaa kokosimme Egmontin syksyn uutuuksista parhaat palat Messuvinkki-sarjaksi! Kaikki nämä sarjakuvakirjat ja paljon muuta löydät Egmontin osastolta 7G60. Tervetuloa!

005_Korkeajannityskirja0213

Tätä KORKEAJÄNNITYKSEN 60-vuotisen historian suurta juhlakirjaa kannattaa käsitellä kuin räjähdysherkintä materiaalia. Kyseessä ovat Korkkarien miljoonan voltin latauksella varustetut tulisimmat sotatarinat, joissa osansa saavat niin ilmojen, aavikon kuin mertenkin taistelutoimet. Tarvitaan teräksisiä hermoja, kun kuljetaan lävitse kaikkien näiden sotaseikkailujen dramaattisten ja jännittävien vaiheiden. Kunhan löydät itsellesi suojaisat lukuasemat ja avaat tämän kirjan… no, jäät takuulla koukkuun.

Missä muualla silmiesi editse marssisi, rynnäköisi, liitelisi tai purjehtisi sellaisia tarinoita kuin Aavikkopanssari, He lensivät öisin, Isku mereltä, Kuoloon tai kunniaan tai Zeron tuhooja? Niin, missä muuten voisit jahdata brittiarmeijan kersantin kanssa sakujen tankkia aseena ainostaan Tommy-konepistooli ja pari kranaattia? Tai missä voisit olla urhean pilotin vieressä pelkääjän paikallaLancaster-pommikoneessa, jonka uskotaan olevan kirottu?

Korkkarikijanayte

Luehan siis itse, miten tavallisista miehistä on kasvanut sankareita, ja mikä on kunkin tarina. Tätä kaikkea löytyy Commando-lehdesta poimittujen parhaiden sarjakuvien sisältöön kirjatusta aseiden räiskeestä miesten ja sotakoneiden käydessä ankarasti toisiaan vastaan, tuhoisan tulimyrskyn raivolla.

ISBN 978-952-233-728-3

Avainsanat