Messuvinkki: Conan – palkkasoturi

22.10.2013 Tri Tuomio

Kirjamessut ovat täynnä mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, joten helpottaaksemme kaikkien sarjakuvafanien messu-urakkaa kokosimme Egmontin syksyn uutuuksista parhaat palat Messuvinkki-sarjaksi! Kaikki nämä sarjakuvakirjat ja paljon muuta löydät Egmontin osastolta 7G60. Tervetuloa!

017_Conan_Palkkasoturi

Barbaarisoturi CONAN, Robert E. Howardin luomista sankareista tunnetuin, loistaa useammassakin roolissa – tämän kirjan sivuilla hän on varas, merirosvo, palkkasoturi ja kuningas. Miekan ja magian hallitseman maailman kiehtovin hahmo on inspiroinut sarjakuvan mestareita jo vuosikymmeniä ja tämä kokoelma tarjoaa hurmeisen kattauksen klassisimpia seikkailuja The Savage Sword of Conan -lehden kultakaudelta.

JG130203-Printcon-ConanBarbarianII-RasterProof-150dpi

Osa näistä tarinoista on julkaistu suomeksi jo 1980-luvulla, jolloin ne jättivät lähtemättömän jäljen silloisiin lukijoihinsa. Nyt tarjoamme ne entistä ehommassa muodossa sekä uusille että vanhoille herooisen fantasian ystäville ja Conanin julma miekka laulaa jälleen Roy Thomasin, John Busceman, Alfredo Alcalan, Gil Kanen, Neal Adamsin ja Barry Windsor-Smithin säestyksellä.

Esipuheen on laatinut historiallisen miekkailun opettaja Guy Windsor.

ISBN: 978-952-233-711-5

 

Avainsanat