Messuvinkki: Hämähäkkimies – sanomalehtisarjat

21.10.2013 Tri Tuomio

Kirjamessut ovat täynnä mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, joten helpottaaksemme kaikkien sarjakuvafanien messu-urakkaa kokosimme Egmontin syksyn uutuuksista parhaat palat Messuvinkki-sarjaksi! Kaikki nämä sarjakuvakirjat ja paljon muuta löydät Egmontin osastolta 7G60. Tervetuloa!

SMSTRIPS_V1_HC_dstjckt.indd

Legendaarisen parivaljakon Stan Lee ja John Romita kaikki Hämähäkkimies-sanomalehtistripit on nyt koottu yksiin kansiin! Järkäle on varmasti muhkein koskaan suomeksi julkaistu supersankarikirja! Klassikkotarinoissa seittisankari kohtaa muun muassa Tohtori Doomin, Kingpinin, Kravenin ja Tohtori Mustekalan.

JG130177-Printcon-SpidermanStripCollection-RasterProof

Stan Lee loi Hämähäkkimiehen hahmon yhdessä kuvittaja Steve Ditkon kanssa, ja kun John Romita Sr. valittiin jatkamaan Ditkon työtä, hahmon suosio kohosi entisestään. Yhdessä Lee ja Romita laativat yli neljän vuoden ajan myös Hämähäkkimiehen sanomalehtistrippiä, joka viihdytti ja jännitti miljoonia lukijoita vuosina 1977-1981.

JG130177-Printcon-SpidermanStripCollection-RasterProof

Monille Hämähäkkimiehen ystävälle tämän tiimin luomat seikkailut ovat niitä oikeita Hämis-tarinoita, joihin suomalaisetkin lukijat tutustuivat 60-luvun Ihmesarjan sivuilla. Tämä kirja tarjoaa lähes 500 sivua ajatonta Hämähäkkimies-viihdettä, jonka parissa viihtyvät niin vanhat kuin nuoretkin lukijat.

ISBN 978-952-233-710-8

(C) Marvel

 

 

Avainsanat