Messuvinkki: Batman – Pöllöjen kaupunki

20.10.2013 Tri Tuomio

Helsingin Kirjamessut ovat täynnä mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, joten helpottaaksemme kaikkien sarjakuvafanien messu-urakkaa kokosimme Egmontin syksyn uutuuksista parhaat palat Messuvinkki-sarjaksi! Kaikki nämä sarjakuvakirjat ja paljon muuta löydät Egmontin osastolta 7G60. Tervetuloa!

014_BATMAN_POLLOJENKAUPUNKI

Palkittu käsikirjoittaja Scott Snyder (Amerikan vampyyri) ja kuvittaja Greg Capullo (Spawn) ovat luoneet huikean vision Batmanista, ja heidän tarinansa tempaa lukijan mukaan henkeäsalpaavan jännityksen maailmaan. Kertomuksen ensimmäinen osa “Pöllöjen hovi” on rikkonut myyntiennätyksiä USA:ssa ja muuallakin. Suomeksi tarinan ensimmäinen osa julkaistiin viime keväällä, ja nyt hermojariipivä jännäri saa päätöksensä.

Pollonayte1

Kammottava  Pöllöjen hovi on päättänyt osoittaa Gothamille, kuka kaupunkia todellisuudessa hallitsee. Salaseura komentaa kuolemattomat tappajansa, väkivahvat Kynnet, poistamaan tieltä Gothamin mahtimiehet… mukaan luettuna Batmanin. Katkera kamppailu Pöllöjä vastaan huipentuu yllättävällä tavalla, ja myös Batmanin vanhan vihollisen Pakkasherran yhteys Pöllöihin paljastuu.

Pollonayte2

ISBN 978-952-233-706-1

TM & © 2013 DC Comics. All Rights Reserved.

Avainsanat