Messu tuplavinkki: JERE ja BABY BLUES

19.10.2013 Tri Tuomio

Helsingin Kirjamessut (24.-27.10.) ovat täynnä mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, joten helpottaaksemme kaikkien sarjakuvafanien messu-urakkaa kokosimme Egmontin syksyn uutuuksista parhaat palat Messuvinkki-sarjaksi! Kaikki nämä sarjakuvakirjat ja paljon muuta löydät Egmontin osastolta 7G60. Ja jos et pääse messuille, ei hätää: kaikki sajrkuvakirjat voit myös ostaa hyvin varustetuista kirja- ja sarjakuvakaupoista.

Lauantain kunniaksi vinkkaamme kahta suosikkisarjaa, jotka ovat nyt siirtyneet Egmontin valikoimiin! Uudet upeat kokoelmat ilmestyvät juuri sopivasti ennen messuja. Taatut lukupaketit kaikille huumorisarjojen ystäville!

020_Jere_ALUSTAVA

JERE: ZOMBIE-VANHEMMAT

Tarina: Jerry Scott

Kuvitus: Jim Borgman

Suosikkistrippi Jere täällä taas – nyt uudessa formaatissa! Tanakka 128-sivuinen kokoelma pitää sisällään uusia päivästrippejä sekä sunnuntaisivuja.  Lue sinäkin, miten Jere Tuunanen selviää elävien vanhempien päivästä!

ISBN: 978-952-233-734-4

BabyBlues_CvrMech.indd

BABY BLUES: TUHRUJA TAIDEGALLERIASSA

Tarina: Jerry Scott

Kuvitus: Rick Kirkman

Lapsiperheen arkea humoristisesti käsittelevä sarja jatkuu uudessa kirjassa. Ulla ja Pauli pyrkivät edelleen innostamaan muksuja pesemään hampaitaan ja sivistymään, mutta kuten aina, Sakua kiinnostavat enemmän vessan seinien tuhrut kuin vakava kirjallisuus.

ISBN: 978-952-233-735-1

Avainsanat