Ken Parkerin taival jatkuu!

27.08.2013 Tri Tuomio

KENP0213KANSI

Keskiviikkona 28.8. hyvin varustettuihin lehtipisteisiin ilmestyy kauan kaivattu uusi Ken Parker -pokkari. Berardi ja Milazzo päättävät edellisessä pokkarissa käynnistyneen tarinan “Puoliverinen” ja vievät päähenkilönsä uusiin, riipaiseviin lännenseikkailuihin. Pokkarissa on 224 sivua, ja kaikki tarinat ovat aiemmin suomentamattomia.

PUOLIVERINEN

Andrén tekemien murhien syy alkaa selvitä, mutta takaa-ajajien sydämiä se ei hellytä. Kidnapattu Amy Ralston ymmärtää jo paremmin puoliveristä sieppaajaansa, mutta saattaako tytön ystävällisyys estää murhenäytelmää?

VERINEN JAHTI

Julmat valkoiset uhkaavat pohjoisen asukkaiden elinkeinoja teurastaessaan hylkeitä keinoja kaihtamatta. Maailmojen verinen yhteentörmäys on väistämätön, eikä jykevä laivakaan suojaa murhaajia oikeudelta.

KENP0213nayte

IHMISEN MATKA

Kaksi tulokasta Isosta-Britanniasta palkkaa Ken Parkerin oppaakseen, mutta liiketoimet kesyttömillä erämailla ovat haastavampia kuin he osasivat aavistaakaan, ja virheliikkeet koituvat kuolemaksi.

KENP0213KUVA

Avainsanat