Kick-Ass vihdoin suomeksi!

09.08.2013 Tri Tuomio

kickasskansi

Oletko sinä haaveillut olevasi supersankari? Nuori Dave Lizewski on — ja hän ei tyydy pelkkiin päiväunelmiin! Dave väsää itselleen puvun ja ottaa nimekseen “Kick-Ass”… ja niin taistelu pahuutta vastaan voi alkaa! Paha vain, ettei Davella ole minkäänlaisia supervoimia. Mutta näpsäkän nettivideon ansiosta Kick-Assin suosio alkaa kasvaa räjähdysmäisesti, ja vaikka Dave tietää, että hänen harrastuksensa on äärimmäisen vaarallinen ja kenties myös tyhmä, hän ei malta lopettaa…

Kickassnayte1

Varsinaiseksi kulttiteokseksi kohonnut Kick-Ass on sovitettu elokuvaksi, ja nyt tämä Mark Millarin (Ylivertaiset) ja John Romita Jr:n (Hämähäkkimies, Ryhmä-X) sarjakuvaromaani julkaistaan ensi kertaa suomeksi. Tästä raisummaksi eivät supersankarit enää muutu!

KICK-ASS on 208-sivuinen kovakantinen sarjakuvaromaani, ISBN 978-952-233-727-6, ja se on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. Elokuva KICK-ASS 2 saapuu teattereihin 16.8.!

Kickassnayte2

Avainsanat