Osallistu Star Trek -kisaan!

06.08.2013 Tri Tuomio

90861354521265-poster

Viestintätoimisto Conexio Oy ja Egmont Kustannus Oy Ab järjestävät nyt kilpailun, jossa voit voittaa uuden Star Trek – Into Darkness -elokuvan Blu-ray+DVD:n sekä elokuvaa edeltävistä tapahtumista kertovan Star Trek: Countdown to Darkness -sarjakuva-albumin sisältävän tuotepaketin!

Voittaminen on nyt helppoa, vastaa vain seuraaviin kysymyksiin ja osallistut arvontaan:

Lomake poistettu – kilpailuaika on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

Lähetä vastauksesi 13.9. mennessä oheisella kaavakkeella. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl palkintoja. Nimi- ja osoitetiedot ovat pakollisia voidaksesi osallistua arvontaan! Kilpailun sääntöihin ja rekisteriselosteeseen voit tutustua tästä linkistä.

Tunnelmaan pääsemiseksi, voit katsoa elokuvan trailerin tästä.