Wolverine – uusi elokuva ja klassinen sarjakuva!

26.07.2013 Tri Tuomio

JG130098-Printcon-Wolverine-Vaks-RasterProof

“Olen paras siinä, mitä teen. Mutta se mitä teen, ei ole kovin nättiä.”

Wolverine on mies vailla menneisyyttä, raivopäinen mutantti, jota ajaa vahva oikeudentaju ja kunniantunto. Kun hän päätyy lomailemaan Japaniin, Wolverine joutuu törmäyskurssille Shingen-nimisen rikollispomon kanssa, joka pahaksi onneksi on hänen rakastettunsa Marikon isä.

Sarjakuvalegendat Chris Claremont (Ryhmä-X) ja Frank Miller (Sin City, Yön ritari, 300) laativat Wolverinen ensimmäisen sooloseikkailun vuonna 1982. Nyt tämä klassikko julkaistaan suomeksi kovissa kansissa. Sarjakuvan lisäksi kirja sisältää Millerin alkuperäiset kansikuvitukset ja Claremontin esipuheen. Luvassa on upeaa grafiikkaa ja mukaansa tempaavaa toimintaa kahdelta sarjakuvan suurmieheltä!

JG130098-Printcon-Wolverine-RasterProof

WOLVERINE on 96-sivuinen kovakantinen kirja, ja se on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. ISBN 978-952-233-699-6. Kyseiseen sarjakuva-albumiin pohjautuva elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 26.7.2013!

http://www.youtube.com/watch?v=Rh1LdTFkm7I

 

 

Avainsanat