Teräsmiehen alkutaival hienona kirjana!

17.06.2013 Tri Tuomio

Terasmies

Hänellä on uskomattomat voimat, joiden rajoja hän on vasta ryhtynyt kokeilemaan. Menneisyys on hänelle täydellinen arvoitus. Häntä ohjaa maalaispojan horjumaton käsitys oikeasta ja väärästä. Pahuutta vastaan käy farkkuihin ja t-paitaan sonnustautunut oikeuden esitaistelija… TERÄSMIES!

Terisnettikuva1

Mutta pelon kätyrit käyvät vastaiskuun. Nerokas liikemies Lex Luthor aikoo ratkaista muukalaissankarin salaisuuden keinolla millä hyvänsä.  Järkyttynyt armeija valmistautuu hyödyntämään omaa superasettaan, joka on suunniteltu kukistamaan Kryptonin viimeinen poika. Ja tähtien takaa saapuu mekaaninen hirviö tuhoamaan kadotetun onnelan viimeisen edustajan, ennen kuin tämä ehtii perustaa uuden utopian maapallolle…

Terisnettikuva2

Käsikirjoittajanero Grant Morrison esitteli viime vuonna kirjassa “Teräsmies” täydellisen vision teräksisen sankarin viimeisestä seikkailusta. Nyt hän luo samalla pieteetiillä ainutlaatuisen, raikkaan tulkinnan maailman suurimman supersankarin alkuvaiheista. Kuvittajat Rags Morales ja Andy Kubert herättävät kosmiset visiot henkiin jännittävästi ja tyylikkäästi.

TERÄSMIES: MIEHET TERÄSTÄ on kovakantinen sarjakuvakirja, jonka voit ostaa kaikista hyvin varustetuista kirja- ja sarjakuvakaupoista. ISBN 978-952-233-695-8.

TM & © 2013 DC Comics. All Rights Reserved.

Avainsanat