Osallistu Man of Steel -kilpaan!

11.06.2013 Tri Tuomio

man_of_steel_juliste

Warner Bros. Pictures ja Egmont Kustannus Oy Ab tarjoavat sinulle mahdollisuuden voittaa mahtava Man of Steel -tuotepaketti!

Pakettiin kuuluvat: reppu, lippalakki, rantapyyhe, avaimenperä, muistitikku, t-paita, kynä. Pääpalkinnon lisäksi kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 3 kappaletta uunituoretta Teräsmies-kirjaa “Miehet terästä”.

backpack.jpg beachtowel.jpg blackhat.jpg keychain.jpg men_tee.jpg spacepen.jpg USB.jpg

Vastaa seuraaviin kysymyksiin:

Lomake poistettu – kilpailuaika on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

Lähetä vastauksesi 1.7. mennessä oheisella kaavakkeella. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 1 kpl Man of Steel tuotepaketteja sekä 3 kpl Teräsmies: Miehet terästä -sarjakuvakirjoja. Nimi- ja osoitetiedot ovat pakollisia voidaksesi osallistua arvontaan! Kilpailun sääntöihin ja rekisteriselosteeseen voit tutustua tästä linkistä.

http://youtu.be/YSxdu9uUSKc

Man of Steel -elokuvan ohjaa Zack Snyder (300, Watchmen) David S. Goyerin käsikirjoituksen pohjalta, joka perustuu Goyerin ja Christopher Nolanin tarinaan. Clark Kentin / Supermanin roolissa nähdään Henry Cavill (Immortals). Daily Planet –toimittaja Lois Lanea esittää kolminkertainen Oscar®-ehdokas Amy Adams (Taistelija) ja hänen esimiestään Perry Whiteä Oscar®-ehdokas Laurence Fishburne (What’s Love Got to Do with It). Clark Kentin ottovanhempina nähdään Oscar®-ehdokas Diane Lane (Kohtalokas syrjähyppy) sekä Oscar®-voittaja Kevin Costner (Tanssii susien kanssa). Supersankaria vastaan taistelevat General Zod, jota esittää Oscar®-ehdokas Michael Shannon (Revolutionary Road) sekä tämän kumppani Faora, jota esittää Antje Traue. Lisäksi elokuvassa nähdään Oscar®-voittaja Russell Crowe (Gladiator) Supermanin isän Jor-Elin roolissa.

Warner_2013

Avainsanat