Star Trek – Countdown to Darkness

29.05.2013 Tri Tuomio

Lähtölaskenta uuteen uljaaseen Star Trek -elokuvaan alkaa johdantona toimivan virallisen sarjakuvajulkaisun sivuilta!

startrekkansi

Tähtilaivaston USS Enterprise saapuu syrjäiselle Phaedus IV -planeetalle suorittamaan rutiinitutkimuksia, jotka keskeytyvät yllättäen. Menneisyydestä esiin nousevat haamut uhkaavat pian koko Liiton turvallisuutta, jonka pelastaminen on kapteeni James. T. Kirkin ja muun miehistön käsissä.

uus001-033startrek_fin_01.new

STAR TREK – Countdown to Darkness on 100-sivuinen sarjakuvaspesiaali. Tarinan ovat laatineet Mike Johnson ja Roberto Orci (joka oli laatimassa myös uuden Trek-elokuvan käsikirjoitusta), ja kuvituksesta vastaavat David Messina sekä Marina Castelvetro. Hienon ja vauhdikkaan sarjakuvan löydät kaikista hyvin varustetuista lehtipisteistä!

uus034-066startrek_fin_01.new

Elokuva STAR TREK INTO DARKNESS saapuu teattereihin 5.6.2013. Katso traileri:

http://www.youtube.com/watch?v=yhz4A5BCMAA

Avainsanat