Asterix Britanniassa ja Päälliköiden ottelu kovissa kansissa!

20.05.2013 Tri Tuomio

Asterix_Paallikoiden_ottelu     Asterix_Britanniassa

Klassiset Asterix-albumit Asterix Britanniassa sekä Päälliköiden ottelu liittyvät tyylikkäiden, kovakantisten Asterixien sarjaan. Joko sinulla on kaikki kahdeksan albumia? Kovakantinen, kiiltävälle paperille painettu sarja esittelee René Goscinnyn ja Albert Uderzon Asterix-seikkailut hienompina kuin koskaan, uusilla väreillä ja uudistetulla kansitaitolla kruunattuina. Osta omaksi kirjakaupasta!

ASTERIX JA PÄÄLLIKÖIDEN OTTELU

Päälliköiden ottelu on ikivanha gallialaisen perinne, ja voittoisa päällikkö saa häviäjän kylän valtaansa. Kun roomalaiset keksivät hyödyntää tapaa Asterixin ja kumppaneiden kylää vastaan, ovat hyvät neuvot tarpeen, sillä Aladobix ei ole aivan teräkunnossa. ISBN 978-952-233-680-4

Paallikoidenottelunayte

ASTERIX BRITANNIASSA

Roomalaiset uhkaavat gallialaisten lisäksi myös Britanniaa! Asterixin ja Obelixin retki saarivaltakuntaan on yksi Asterix-seikkailujen helmiä, jota itse piirtäjä pitää sarjan parhaana albumina, ja tarinan pohjalta on tehty myös kokoillan näytelty elokuva. ISBN 978-952-233-681-1

untitled

Avainsanat