Kadonnut pueblo nyt väreissä!

16.05.2013 Tri Tuomio

Keräilyharvinaisuudeksi kohonnut ensimmäinen suuralbumi julkaistaan nyt väreissä Tex Willerin 60-vuotisen sarjakuvauran kunniaksi. Jos jäit aikanaan paitsi tästä komeasta tarinasta, nyt sinulla on tilaisuus hankkia se kokoelmiisi.

tex_suuralbumi_0113

Tex Willer ja uskollinen kumppani Kit Carson komennetaan tutkimaan outoa sieppausta. Joukko valkoisia konnia on vienyt papagoreservaatista väkivalloin vanhan shamaanin pojantyttärineen kiristääkseen tältä tietoja kartasta, joka johdattaa salaperäisen “kadonneen pueblon” jäljille. Sankarimme puuttuvat ripeästi ahneiden kelmien toimiin, vaikka päälle sataa kuumaa lyijyä, kivenlohkareita ja vanhojen henkien kirouksia.

Komeasta piirrosjäljestä vastaa ylistetty suosikkikuvittaja Giovanni Ticci, jonka henkeäsalpaavat erämaavisiot ja napakat toimintakohtaukset näyttävät entistä hienommilta väritettyinä.

Pueblonayte1

Tex Willer: Kadonnut pueblo on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa sarjakuva- ja kirjakaupoissa sekä lehtipisteissä! Ja Texin juhlavuosi sen kun jatkuu, minkä huomaa jo Kit Carsonkin…

Texjuhla2

 

 

Avainsanat