Jonah Hex: Rangaistus

14.05.2013 Tri Tuomio

Jonah_Hex

Jotkut pitivät häntä sankarina, toiset pahantekijänä. Missä hän ratsastikin, ihmiset toistivat hänen nimensä kuiskaten…

Arpinaamainen Jonah Hex on Villin lännen armottomin palkkionmetsästäjä, joka tavoittaa saaliinsa aina, jos luvattu korvaus vain on riittävä. Mutta minkälaiset vaiheet muokkasivat Hexistä kyynisen tappokoneen, jota harva uskaltaa katsoa kasvoihin?

Hexnayte1

Upouuteen albumiin on koottu kolmiosainen tarina “Rangaistus”, jossa Hexin tuoreimmat käsikirjoittajat Justin Gray ja Jimmy Palmiotti kertovat oman versionsa hahmon taustatarinasta ja antavat Hexin menneisyyden törmätä nykyisyyteen ankarimman kautta. Tarinassa kerrotaan Hexin lapsuudesta hirviömäisen isän seurassa, kokemuksista intiaaniheimon parissa sekä urasta armeijassa. Kuvituksen kertomukseen on laatinut mestarillinen Jordi Bernet, joka tunnetaan töistään mm. Torpedon ja Tex Willerin parissa.

Hexnayte2

Jonah Hex: Rangaistus on 64-sivuinen kovakantinen albumi, ja se on myynnissä hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. ISBN 978-952-233-714-6.

Avainsanat