Hämähäkkimiehen vuosikerta 1983 kovissa kansissa!

08.05.2013 Tri Tuomio

Hämähäkkimies-näkkärien sarja jatkuu vuoden 1983 lehdet käsittävällä kokoomalla!

hamahakkinakkari1983kansi

Vuoden 1983 Hämähäkkimies-lehdet sisältävät seittisankarin parhaita seikkailuja.  Epätoivoinen kamppailu pysäyttämätöntä Juggernautia vastaan tarinassa “Kaiken tuhoava voima” on yksi kehutuimpia Hämis-sarjakuvia.

hamisnakkari1983nayte1

Näissä historiallisissa numeroissa lukijoille esitellään myös ensi kertaa kavala Mörkö, joka kohosi nopeasti Hämähäkkimiehen veriviholliseksi. Lisäksi sankari saa mitellä voimiaan Virvatulen, Tarantulan, Korppikotkan ja monien muiden värikkäiden konnahahmojen kanssa.

hamisnakkari1983nayte2

Laadukas vuosikerta muistetaan erityisesti siitä, että sen aikana taiteilija John Romita Jr. otti paikkansa Hämiksen ykköskuvittajana. Romitan ja käsikirjoittaja Roger Sternin pitkään jatkunut yhteistyö on edelleen Hämähäkkimiehen historian kohokohtia, eikä aika ole vähentänyt parivaljakon laatimien tarinoiden tehoa. Hämähäkkimies 1983 on 416-sivuinen kovakantinen sarjakuvakirja, ja se on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. ISBN 978-952-233-675-0.

Avainsanat