Iron Man: Extremis

25.04.2013 Tri Tuomio

Elokuvateatterit valloittava Iron Man eli Rautamies seikkailee sarjakuvakirjassa, jonka tarina toimi yhtenä esikuvana leffasarjan uudelle, kolmannelle osalle!

IronManExtremis_ALUSTAVA

Tony Starkin vanha ystävä on ollut kehittämässä uutta nanoteknologiaa, jolle on annettu nimeksi “Extremis”. Kun terroristit anastavat keksinnön ja ryhtyvät hyödyntämään sen suomia voimia kauhun kylvämiseen, ei auta muu kuin kutsua Rautamies apuun. Samaan aikaan Stark on yrittänyt epätoivoisesti päivittää haarniskaansa vastaamaan uuden ajan vaatimuksia. Onko teknologia ajanut Rautamiehen ja ehkä jopa ihmiskunnan ohitse?

Kehuttu käsikirjoittaja Warren Ellis on laatinut yhden kaikkien aikojen parhaista Rautamies-tarinoista, joka on sekä jännittävä että ajatuksia herättävä. Kuvittaja Adi Granovin realistinen kuvitus tempaisee lukijan mukaan toiminnan keskipisteeseen.

IronMannayte

Iron Man: Extremis on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. ISBN 978-952-233-694-1

Avainsanat