Walking Dead 3

15.04.2013 Tri Tuomio

WalkingDead3

Kuten Tampere Kupliissa nähtiin, on hittisarja Walking Deadin kolmas kirja ilmestynyt! Tarjolla on taas liki 300 sivua zombijännitystä! Kolmas kirja jatkaa suoraan siitä, mihin toinen kokoelma päättyi.

Ovatko Rick, Lori ja hänen kohtalotoverinsa viimeinkin löytäneet turvapaikan vaeltavilta vainajilta? Jykevän vankilarakennuksen suojissa elämä tuntuu vakaalta, ja ihmiset uskaltavat jo elätellä toiveita tulevaisuudesta. Mutta zombit eivät suinkaan ole ainut ulkomaailmassa vaaniva kauhu, ja eräänä päivänä taivaanrantaan ilmaantuu helikopteri…

WD3nayte1

Robert Kirkmanin luoma kauhutarina “Walking Dead” on viime vuosien suurimpia sarjakuvasensaatioita, ja siihen perustuva TV-sarja on valloittanut katsojat ympäri maailman, myös Suomessa. Tämä sarjan kolmas kokoelma esittelee lukijoille suositun hahmon nimeltä “Kuvernööri”.

Kuvernoori

Walking Dead – kolmas kirja on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa sarjakuva- ja kirjakaupoissa. ISBN 978-952-233-691-0.

 

Avainsanat