Sillage 7 jatkaa Navisin tarinaa

10.04.2013 Tri Tuomio

Sillage7

Suuren suosion saanut tieteissarja Sillage jatkuu 7. albumin myötä. Tällä kertaa albumin tapahtumapaikkana ja otsikkona on “Vankila”.

Navis tarvitsee vanhan ystävänsä RibWundin apua selvittääkseen, ketkä ovat Sillagea jäytävän planeettabisneksen takana, mutta vankila-alus, jolle RibWund on suljettu, on täydessä kaaoksessa! Vankilaan tunkeutuminen on ehdottomasti kiellettyä, mutta se ei sankaritarta hidasta. Sisäpuolella hän huomaa pian, ettei ole varautunut kohtaamaan näin raakaa väkivaltaa. Navis joutuu taistelemaan henkensä edestä, mutta oppii samalla lisää vartaloaan raidoittavista vaaleista kuvioista. Pääseekö Navis ulos elossa vai kuoleeko hän vankina?

Sillage7nayte

Piinallisen jännittävä, vauhdikas ja upeasti piirretty Sillage 7: Vankila on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. Sen ISBN on 978-952-233-684-2. HUOM: Myös sarjan loppuunmyydyt osat 2 ja 3 ovat taas saatavilla! Täydennä kokoelmasi, jos olet aiemmin jäänyt näitä vaille!

Sillage7nayte2

 

Avainsanat