Seuraavan Asterixin nimi paljastettu!

28.03.2013 Tri Tuomio

Voittamattoman gallialaisen, maailmankuulun Asterixin uudet tekijät esittäytyivät Bolognan lastenkirjamessuilla tiistaina 26.3.2013. Miehet, jotka tulevaisuudessa vastaavat Asterixin ja Obelixin seikkailuista ovat käsikirjoittaja Jean Yves Ferri (mm. Maallemuuttajat) ja kuvittaja Didier Conrad (mm. Valkoinen tiikeri). Asterixin toinen luoja Albert Uderzo valvoo projektia ja opastaa uusia miehiä, ja hän sekä René Goscinnyn tytär Anne esiintyivät tilaisuudessa videokuvan välityksellä kertoen, miten mukavaa yhteystyö on ollut. Ferrin ja Conradin ensimmäinen albumi ilmestyy kautta maailman 24.10.2013, ja tiistaiaamuna järjestetyssä tilaisuudessa he raottivat salaperäisyyden sumua sen verran, että suostuivat kertomaan albumin nimen: ASTERIX JA PIKTIT! Mitä tai keitä ovat piktit? Nyt äkkiä googlettamaan! Sen verran tässä mainittakoon, että kyseessä on ihan oikea heimo…

26032013085
Uudet tekijät Ferri ja Conrad esiintyivät Bolognassa seuranaan kaksi tuttua hahmoa…

 

Avainsanat