Finlandia-voittaja: Pikku Närhi!

22.03.2013 Tri Tuomio

tomukansi.jpg

Jaakko ja Lauri Ahosen Pikku Närhi on vuoden 2013 Sarjakuva-Finlandian voittaja! Voittaja julkistettiin Tampereen Yliopistolla kello 11 alkaneessa tilaisuudessa. Kymmenestä esiraadin valitsemasta kotimaisesta albumista voittajan valitsivat Madventuresista tutut Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff. Diktaattorit kehuivat albumeiden kovaa tasoa, mutta Närhen elokuvamaisuus, upea kuvitus ja huolellinen tarina veivät voiton. Egmont Kustannus onnittelee voittajia ja on iloinen hienosta albumista.

Lehdistötiedotteen asiasta löydät täältä:

http://www.egmontkustannus.fi/yritys/media-ja-yhteistyo/lehdistotiedotteet/

Onnelliset voittajat Jaakko ja Lauri!
Onnelliset voittajat Jaakko ja Lauri!
Tuikeat tuomarit Riku ja Tuomas!
Tuikeat tuomarit Tuomas ja Riku!

Avainsanat