Tampere kuplii 2013!

20.03.2013 Tri Tuomio

tamperekupliijuliste2013_a3

Tampere kuplii taas sarjakuvan merkeissä tulevana viikonloppuna 22.-24.3.! Keväiset sarjakuvafestivaalit järjestetään jo seitsemännen kerran, ja tänä vuonna kunniavieraana on Suomen maineikas Aku Ankka -tarinoiden laatija, Kari Korhonen! Myös Egmont Kustannuksen myyntipöytä on auki lauantaina ja sunnuntaina, ja tarjolla on edulliseen hintaan kaikkia kevään uutuusalbumeja, mm. uusi Haikaralaivue, Walking Dead 3 sekä Batman: Pöllöjen hovi. Festareilla on ohjelmaa jokaiseen lähtöön, mm. julkistuksia, kilpailuja sekä näyttelyjä. Pitääpä allekirjoittanutkin siellä esitelmän Batmanista! Ja unohtaa ei toki sovi Sarjakuva-Finlandiaa, jonka voittaja julistetaan perjantaina.

Kuplii järjestetään Tampereen keskustassa, Finlaysonin liiketiloissa, mutta ohjelmaa löytyy myös muualta Tampereelta. Parhaiten ohjelmaan voit tutustua Kupliin sivuilta: http://2013.tamperekuplii.fi/

Tervetuloa paikalle ihmettelemään ja viihtymään!

Avainsanat