Moebius: Cigurin mies

15.02.2013 Tri Tuomio

Cigurin_mies_cover CS6.indd

Yksi legendaarisen Moebiuksen pääteoksia on tajunnanvirtamainen fantasiasarjakuva “Ilmatiivis autotalli”, jota hän laati lyhyissä kahden ja neljän sivun osissa lehteen Metal Hurlant vuosina 1976-1980. Vuonna 1995 hän viimein piirsi jatkoa tälle mielikuvituksen rajat rikkovalle teokselle, ja nyt albumi julkaistaan suomeksi ensimmäistä kertaa.

Cigurinayte1

Arvoituksellinen majuri Gruber on jättänyt Autotallin maailman ja paennut paikkaan, joka muistuttaa vahvasti meidän tuntemaamme todellisuutta. Mutta viholliset Batmagoo ja Sper Gossi roikkuvat yhä hänen kintereillään, ja majurin Ciguri-alusta ohjaavat kumppanit alkavat menettää toivoaan. Onneksi kahden maailman välinen linkki löytyy “lyhennelmiä” sisältävän kirjan sivuilta…

Cigurinayte2

CIGURIN MIES on kosmisia kuvia, mystisiä käänteitä ja hulvatonta tarinankerrontaa sarjakuvan suurelta mestarilta. Kovakantinen sarjakuva-albumi on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa.

56 sivua

ISBN: 978-952-233-611-8

Avainsanat