Mustanaamio muinaisessa Egyptissä!

29.01.2013 Tri Tuomio

Vaeltava aave jatkaa seikkailujaan vuonna 2013 entistä tanakammalla ohjelmalla! Luvassa on niin spessuja kuin näkkäreitäkin.

MN_Spesiaali_01kansi

Mustanaamio-spesiaali aloittelee kolmatta vuottaan Suomen lehtipisteissä. Kaksi edellistä vuosikertaa koostuivat lähinnä aiemmin julkaistuista, klassisista Mustis-tarinoista, jotka oli ryhmitelty teemojen mukaisesti esittelemään sankarimme maailmaa niin uusille kuin vanhoillekin lukijoille.

mustisnaute2

Aiemmat spesiaalit on otettu ilolla vastaan, mutta monet lukijat ovat esittäneet toivomuksen, että spessuissa nähtäisiin Suomessa ennen julkaisemattomia seikkailuja. Toive täyttyy vuonna 2013! Lähes kaikki tämän vuoden spesiaalitarinat tulevat olemaan uutta, vuoden 2010 jälkeen tuotettua materiaalia. Vuosi alkaa näyttävästi Claes Reimerthin kirjoittamalla ja Kari Leppäsen piirtämällä tarinalla “Rahotepin legenda”, joka onkin hieman poikkeuksellinen Mustis-seikkailu, eikä vähiten sen takia, että se sijoittuu muinaiseen Egyptiin. Ensimmäinen Mustanaamiohan vannoi valansa vasta 1500-luvulla, miten ihmeessä Vaeltava aave voi olla läsnä faraoiden Egyptissä? Ei kai kyseessä ole aikamatkailu? Lue tämä erikoispitkä tarina, niin salaisuudet selviävät!

MUSTISNAYTE1

Mustanaamio-spesiaali “Rahotepin legenda” sisältää 104 sivua. Huiman sarjakuvan lisäksi spessussa on 2-sivuinen artikkeli keinotekoisesta elämästä. Tavallistakin tuhdimman spesiaalin voit ostaa kaikista hyvin varustetuista lehtipisteistä 30.1.2013 alkaen!

Avainsanat