Daytripper, elämää suurempi sarjakuvaromaani

04.12.2012 Tri Tuomio

Mikä on ihmiselämän merkittävin päivä?

Fábio Moon ja Gabriel Bá vastaavat tähän kysymykseen lyyrisellä ja koskettavalla sarjakuvaromaanilla, joka koettelee sarjakuvakerronnan rajoja.

Daytripper kertoo kirjailijan uraa havittelevan Brás de Oliva Domingosin tarinan.  Jokainen kirjan kymmenestä luvusta näyttää meille erilaisen otoksen Domingosin olemassaolosta — rakastumiset, kuolemat ja kaikki lukemattomat mahdollisuudet niiden välimaastosta. Daytripper on maaginen tarina vaihtoehdoista ja valinnoista.

Daytripper on ehdolla vuoden sarjakuvaromaaniksi tammikuussa 2013 järjestettävillä Angoulémen sarjakuvafestivaaleilla. Suomalainen painos ilmestyy kirjakauppoihin 5.12.2012. Jos olet pitänyt sellaisista sarjakuvaromaaneista kuten Rabbin katti tai Habibi, Daytripper on juuri sinua varten.

“Upeasti kirjoitettu ja kuviltaan huikea Daytripper oli järisyttävä kokemus.”

– Gerard Way (My Chemical Romance)

Daytripper

256 sivua, sid.

ISBN: 978-952-233-606-4

 

Avainsanat