Mustanaamio vs. Dogai Singh, kolmas erä!

23.11.2012 Tri Tuomio

Bengalin kostajan ystäviä hellitään nyt toen teolla! Hyvä kun on Mustis-fani ehtinyt lukea tuoreen PULP-pokkarin cittarin kirkkaissa valoissa, niin siinä samassa uusi Mustanaamio-spesiaali ilmaantuu jo lehtipisteisiin paikkaamaan sarjisnälän jättämää aukkoa!

Tässä spessussa päästään jo viimeiseen osaan Singh-merirosvojen johtajasta Dogai Singhistä kertovaa Mustanaamio-trilogiaa. Näin on julkaistu yhdeksän seikkailua, joissa on mukana Dogai ja jotka on julkaistu suomeksi vuosina 1977­-1989, kun Mustanaamio-lehteä vielä julkaistiin mustavalkoisena.

Mustanaamion tapaan Dogai on osa jotain suurempaa, ja häntä innostaa perinteen ylläpito. Hänen järjestöään on pelätty kautta historian, ja sen takana on sukupolvien ketju. Ehkä juuri siksi Dogai on niin pelottava vihollinen. He molemmat ovat osa suurempaa kokonaisuutta, toinen Mustanaamion valan ja toinen Singh-merirosvojen vallanhimon nimissä, vaikka he taistelevat hyvän ja pahan välisen rajan eri puolilla!

Mustanaamio spesiaali: Dogai Singh – kolmas kirja sisältää 96 hurjaa mustavalkosivua, ja se on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa, kirkkaasti valaistuissa lehtipisteissä.

Avainsanat