Asterix Britanniassa – nyt uudella kannella!

05.11.2012 Tri Tuomio

Asterixin ja Obelixin vauhdikas matka Isoon-Britanniaan on yksi sarjan klassisimpia tarinoita, ja itse piirtäjä Albert Uderzo pitää sitä parhaana albuminaan. Nyt tuo ikimuistoinen tarina saapuu myös elokuvateattereihin!

Laurent Tirardin ohjaamassa seikkailukomediassa Obelixin raidallisiin housuihin ahtautuu Gérard Depardieu, Asterixia näyttelee Edouard Baer. Elokuvateattereissa 9.11. sekä suomeksi dubattuna että 2D originaali suomen- ja ruotsinkielisillä teksteillä.

Lisää elokuvasta: http://www.futurefilm.fi/teatteri_leffakortti.php?id=253

Elokuvan kunniaksi alkuperäinen albumi julkaistaan uudella, Uderzon vartavasten piirtämällä kannella. Tätä spesiaaliversiota ei tulla uudelleenpainamaan, joten jos haluat saada sen kokoelmiisi, kipin kapin kioskille!

Asterix Britanniassa on myynnissä kaikissa hyvinvarustetuissa lehtipisteissä sekä kirjakaupoissa.

Avainsanat