Ylivertaiset 2

28.09.2012 Tri Tuomio

Millarin ja Hitchin huikea supersankaritarina päättyy!

KAPTEENI AMERIKKA, THOR, RAUTAMIES, AMPIAINEN, JÄTTILÄINEN, ELOHOPEA, PURPPURANOITA, MUSTA LESKI ja HAUKANSILMÄ ovat koko maailman rakastamia julkkiksia. He pelastivat New Yorkin Hulkin hyökkäykseltä ja torjuivat vihamielisten muukalaisten iskun maapallolle. Mutta kulissien takana sankareiden elämä rakoilee. Ampiainen saa huomata, ettei seurustelu toisen maailmansodan sotilaan kanssa ole välttämättä kovin ruusuista. Jättiläinen vajoaa pohjamutiin etsiessään paikkaansa sankareiden maailmassa. Onko Thor jumala vai pelkästään mielenvikainen? Nick Furyn tarkoitusperät vaikuttavat kaiken aikaa pahaenteisemmiltä. Kun ryhmän riveihin ujuttautunut petturi paljastaa totuuden Hulkista, katastrofi on täydellinen.

Mark Millarin ja Bryan Hitchin radikaali tulkinta klassisista KOSTAJAT-sankareista on modernin sarjakuvan mestariteoksia, joka on toiminut innoituksena Marvelin huippusuositulle AVENGERS-elokuvalle. Tämä toinen, 350-sivuinen kokoelma saattaa Ylivertaisten tarinan järisyttävään päätökseensä. Järkyttävän komeasti kuvitettu, yllätyksiä ja dramaattisia käänteitä tarjoileva kirja on nyt myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa sarjakuva- ja kirjakaupoissa.

Avainsanat