Ken Parker ja kylmä kyyti!

21.09.2012 Tri Tuomio

Kulttisuosiota nauttiva Ken Parker palaa uuden pokkarin myötä, ja tällä kertaa tarjolla on kolme aiemmin suomentamatonta tarinaa maestroilta Berardi ja Milazzo (kuvituspuolella Milazzoa ovat avustaneet muutamat taitavat tekijät). Niille, jotka nauttivat tunnelmallisista lännentarinoista, tämä lumisiin maisemiin sijoittuva lukupaketti on pakkohankinta.

VALKOINEN HILJAISUUS

Lumisen erämaan keskellä Ken Parker törmää tanssijattareen, jonka seuralainen on ammuttu. Mutta onko nainen viaton uhri vai kylmäverinen murhaaja? Kaunottaren seura kiristää Kenin ja Kamoosen välejä, mutta totuus tilanteesta yllättää heidät molemmat.

VILLIKANSA

Intiaanikylään asettunut Ken uskoo löytäneensä suvannon haamuilta, jotka häntä jahtaavat. Mutta valkoista pikkutyttöä etsivä partio pakottaa hänet tarttumaan jälleen aseisiin, tuhoisin seurauksin.

PIINAN HETKET

Epäonnistunut junaryöstö johtaa verilöylyyn, ja lumiset metsät täyttyvät epätoivoisista lainsuojattomista. Lisää hankaluuksia Kenille tuottaa katkera vihollinen, joka on palannut kostamaan aiemman nöyryytyksensä.

Uusin Ken Parker -pokkari löytyy nyt kaikista hyvin varustetuista lehtipisteistä, ja sen hinta on 9,95 euroa.

Avainsanat