Kiitoksia festivaalikävijöille!

14.09.2012 Tri Tuomio

Viikko on jo ehtinyt vierähtää, mutta myöhästyneet kiitokset kaikille, jotka piipahtivat ostoksilla tahi juttelemassa Egmontin pöydässä Helsingin Sarjakuvafestivaaleilla viikonlopun 7.-9.9. aikana. Vaikka keliä ei vallan aurinkoiseksi voinut kehua, kauppa kävi vilkkaasti ja uudet tuotteet herättivät rutkasti keskustelua. Jos et päässyt paikalle, ei hätää – kirjoittelemme syksyn albumeista tämän kuun aikana blogiin.

Erityiskiitokset tietenkin Jaakko ja Lauri Ahoselle, joiden esikoisalbumi Pikku Närhi oli pöytämme myyntiässä koko viikonlopun ajan. Egmontin väki + myyntitykit Iska ja Mikko toivottavat kaikki tervetulleiksi myös ensi vuonna!

Käsikirjoittaja ja piirtäjä pöydän takana!
Haastattelun jälkeen Närhen tekijät signeerasivat uunituoretta albumiaan.

Avainsanat