Pikku Närhi!

03.09.2012 Tri Tuomio

Pikku Närhi asuu suuressa talossa äitinsä kanssa. Kolkoilta seiniltä häntä tuijottavat menneisyyden muotokuvat, ja maalausten välistä kurkkii aika ajoin myös utelias hämähäkki. Hiljaisuus hallitsee. Mutta vaikka koti on turvattu kaikin keinon ja ikkunat teljetty lankuin, todellisuudella on tapana muistuttaa olemassaolostaan.

Lauri ja Jaakko Ahosen luoma “Pikku Närhi” on rikas ja ainutlaatuinen sarjakuvaromaani, joka vie lukijan outoon, pelottavaankin maailmaan.

Tämä kotimainen huippuhieno sarjakuva-albumi julkaistaan ensi perjantaina Helsingin Sarjakuvafestivaaleilla. Piirtäjä Lauri Ahosen lavahaastattelua voi tulla seuraamaan päätelttaan perjantaina 7.9.2012 kello 16:30. Koko festivaaliohjelman näet täältä: http://sarjakuvafestivaalit.fi/ohjelma.

Upean albumin kunniaksi Egmont Kustannus julkistaa Närhi-kilpailun, jonka palkintona voit voittaa signeeratun albumin!

Kilpailun sääntöihin ja rekisteriselosteeseen voit tutustua täällä.

 

Pikku Närhi -kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille! Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Avainsanat