Hämähäkkimies seikkailee jälleen!

06.07.2012 Tri Tuomio

Supersankareista suosituin, nokkela Hämähäkkimies, on eittämättä keskikesän ykköshahmo. Perjantaina 6.7. elokuvateattereihin saapuu Andrew Garfieldin tähdittämä “Amazing Spider-Man”, joka kertoo seittisankarin syntytarinan ja esittelee kamppailun kauhistuttavaa Liskoa vastaan upeana 3D-versiona!

Omassa lehdessään Hämähäkkimies aloittaa vaarojen täyttämän matkan uuden tarinan Lajin synty myötä. Kertomuksen varrella Hämis saa kohdata kaikki pahimmat vihamiehensä, muun muassa Tärisyttäjän, Elektron, Sarvikuonon sekä Hiekkamiehen. Ja hauskana bonuksena numerosta 6/12 alkaen Hämiksen kansikuvat muodostavat yhdessä suuren keräilykuvan.

Jos elokuva ja lehti jättävät vielä tilaa Hämis-tarinoille, niitä paikkaa varmastikin muhkea Hämähäkkimies: vuosikerta 1982. Aiempien Hämis-näkkäreiden tapaan tämäkin kovakantinen kirja pitää sisällään kaikki vuoden 1982 sarjakuvat ja palstat. Lue, miten Hämis mittelee voimiaan Mysterion, Kingpinin, Mustan Kissan sekä Kravenin kanssa! Kirja on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa sarjakuva- ja kirjakaupoissa.

Verkkoveikon kuuman kesän kunniaksi Egmont Kustannus julkistaa kirjoituskilpailun, jonka palkintona arvomme 3 kappaletta “Vuosikerta 1982” -kirjoja. Tehtävä on yksinkertainen: kuvaile muutamalla lauseella, miksi sinun mielestäsi Hämähäkkimies on maailman mahtavin sankari! Lähetä vastauksesi 06.08. mennessä sähköpostina osoitteella: palaute@egmont.fi, niin osallistut kirjojen arvontaan – älä unohda kirjoittaa vastauksen oheen nimeä ja osoitetta! Merkkaa viestiin aiheeksi: “Spider-Man-kilpa”. Parhaat vastaukset julkistetaan loppuvuoden Spider-Man -lehdissä! Kilpailusäännöt löydät täältä: http://blogi.egmontkustannus.fi/spiderman-kilpailun-saannot/ KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistuneille!

Jos et ole tutustunut Hämiksen huimaan lehteen, se asia korjaantuu helposti – lehden voit tilata edulliseen tarjoushintaan täältä: http://www.spidermanlehti.fi/tarjous,

Avainsanat