Kapteeni Amerikka elää!

28.05.2012 Tri Tuomio

Viime syksynä julkaistu “Kapteeni Amerikan kuolema” sai Suomessakin innostuneen vastaanoton, ja kirjan ilmestyttyä jatkoa on kyselty kuumeisesti. Nyt odotus on päättynyt! “Mies joka osti Amerikan” paljastaa piinallisen jännittävän tarina loppuratkaisun.

Alkuperäinen Kapteeni Amerikka alias Steve Rogers on kuollut, mutta salamurhasta vastuussa olevat roistot eivät ole suinkaan lopettaneet juonittelujaan, vaan heidän tähtäimessään on koko Yhdysvaltain tuho. Bucky Barnes on sonnustautunut Kapteeni Amerikan asuun, ja hän ryhtyy epätoivoiseen taisteluun aikaa vastaan pysäyttääkseen Punakallon ja Tohtori Faustuksen johtaman pahuuden liittouman. Mutta vihollisten käsissä tuntuvat olevan kaikki valttikortit…

Uusi Kapteeni Amerikka saa vastaansa... Kapteeni Amerikan?

Ed Brubakerin huikea trilleri Kapteeni Amerikan kuolemasta ja uudesta elämästä on ollut yksi 2000-luvun suurmenestyksiä Yhdysvaltain sarjakuvamarkkinoilla. Kirjan johdantona toimii Hämähäkkimiehestä tutun superkuvittajan Marcos Martinin laatima tiivistelmä Kapteeni Amerikan urasta.

“Kapteeni Amerikka: Mies joka osti Amerikan” on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa sarjakuva- ja kirjakaupoissa.

Kirjassa nähdään myös Marcos Martinin hienoa kuvitusta.

Avainsanat