Mustanaamio 1968 – hittisarja saa jatkoa!

09.05.2012 Tri Tuomio

Vaeltava aave Mustanaamio on ollut yksi suomalaisten lukijoiden suosikkisankareita ensiesiintymisestään lähtien. Viimesyksyinen MUSTANAAMIO 1966-1967 kokoelma sai varauksettoman suosion heti ilmestyttyään, ja kirjat suorastaan vietiin käsistä.

Uuteen MUSTANAAMIO 1968 kirjaan on koottu kaikki Mustanaamion seikkailut sankarin kyseisenä vuonna ilmestyneistä nimikkolehdistä.  Näissä Lee Falkin kirjoittamissa ja Wilson McCoyn kuvittamissa tarinoissa Mustanaamio kohtaa virtarosvoja sekä merirosvolaivan ja selvittelee merenjumalan salaisuutta sekä valkoisen apinan arvoitusta. Lisäksi mukana on kaksi sivunmittaista värillistä Mustanaamio-lyhäriä. Kaikki tarinat huokuvat mukavaa menneen ajan seikkailuhenkeä ja suoraviivaista kerrontaa.

Erikoisherkkuna Mustiksen ystäville kirjaan on esipuheen laatinut kansankirjailija Heikki Turunen (mm. Simpauttaja), joka tekstissään antaa aivan uutta näkökulmaa ja tunnelmaa vaeltavan aaveen tarinoihin.

Mustanaamio 1968 on myynnissä kaikissa hyvinvarustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. Älä jää paitsi tätä keräilyaarretta! Kiitämme kauniisti Moog Konttista sekä SS Libriconia, joiden apu, kokoelmat sekä kontaktit mahdollistivat tämän opuksen tekemisen.

Avainsanat