Poikkeuksellinen sisältö ansaitsee poikkeuksellisen kannen!

Vihdoinkin: KEN PARKER!

23.03.2012 Tri Tuomio

Poikkeuksellinen sisältö ansaitsee poikkeuksellisen kannen!

Jos kuluneelle puolelle vuodelle pitäisi valita yksi polttava puheenaihe, kärkisijasta kamppailisi takuulla Ken Parker. Vaikka blogissamme on kehotettu ihmisiä malttiin, harva se viikko joku on soittanut ja kysellyt, missä uusi pokkari oikein viipyy. Odottavan aika on pitkä, ja pahoittelemme, että edellisen pokkarin ilmestymisestä on ehtinyt kulua näin pitkään. Mutta hyvää ei tunnetusti odota koskaan liian kauan, ja vihdoinkin se on täällä!

Uusimmassa pokkarissa tarjolla onkin ainutlaatuisia elämyksiä. Ensimmäiset satakunta sivua sisältävät Milazzon ja Berardin laatimia “äänettömiä” Ken-kertomuksia, jotka julkaistaan poikkeuksellisesti väreissä! Lisäksi pokkari sisältää kaksi hienoa, ennen suomeksi julkaisematonta tarinaa, joissa sankarimme jatkaa pakomatkaansa aina pohjoisille lumikentille asti.

Ken Parker 1/12 löytyy kaikista hyvin varustetuista lehtipisteistä, ja sen hinta on 10,95 €. Seuraava pokkari ilmestyy sitten syksyllä!

Avainsanat