Uudet sarjakuvat 2012: suosikkisarjat vauhdissa

17.02.2012 Tri Tuomio

ASTERIX JA GOOTIT (kovakantinen)

Tarina: René Goscinny

Kuvitus: Albert Uderzo

Kauhistuttavat gootit ovat siepanneet Akvavitixin! Mutta ei hätää, Asterix ja Obelix lähtevät hakemaan tietäjää takaisin, ja jos he matkan varrella sattuvat ratkomaan muutaman poliittisen riidan tai setvimään goottien hankalia hallintokuvioita, aina parempi!

Asterix-tarinat julkaistaan nyt suomeksi alkuperäisessä järjestyksessä, kovissa kansissa. Tarinat on väritetty uudelleen ja piirrosten tussiviivaa on tarkennettu.

Asterix ja gootit ilmestyy kirjakauppoihin 2.5.2012. Suositushinta, 15,95 €, 48 sivua.

 

 

ASTERIX GLADIAATTORINA (kovakantinen)

Tarina: René Goscinny

Kuvitus: Albert Uderzo

Tällä kertaa Asterix ja Obelix matkustavat mahtavaan Rooman kaupunkiin, sillä kylän rakastettu bardi Trubadurix on kuljetettu sinne vastoin tahtoaan. Gladiaattorien kouluttajat ja liigapomot saavat vavista, kun Gallian sankarit näyttävät omat taitonsa!

Asterix-tarinat julkaistaan nyt suomeksi alkuperäisessä järjestyksessä, kovissa kansissa. Tarinat on väritetty uudelleen ja piirrosten tussiviivaa on tarkennettu.

Asterix gladiaattorina ilmestyy kirjakauppoihin 2.5.2012. Suositushinta, 15,95 €, 48 sivua.

 

 

ASTERIX JA KADONNUT KILPI

Tarina: René Goscinny

Kuvitus: Albert Uderzo

Caesar päättää lannistaa gergovialaisten taistelutahdon esiintymällä kuuluisan gallialaispäällikön Vercingetorixin kilven päällä. Mutta kuinka ollakaan, mainekas kilpi on hävinnyt! Alkaa kilpajuoksu – kuka löytää ensin kadonneen kilven, gallialaiset sankarit vaiko Rooman legioonalaiset? Rakastettu klassikko taas saatavana.

Asterix ja kadonnut kilpi ilmestyy lehtipisteisiin ja kirjakauppoihin 11.4.2012. Suositushinta 8,95 €, 48 sivua.

 

 

LUCKY LUKEN UUDET SEIKKAILUT: COWBOYN OPPIPOIKA

Tarina ja kuvitus: Achdé

Klassisen lännensankarin uunituore albumi. Kaikki tietävät, että Lucky Luke on nopeista nopein, legendaarinen yksinäinen cowboy. Mutta miten hänestä tuli koko lännen tuntema sankari? Tämä albumi paljastaa viimein Lucky Luken alkutaipaleen ja esittelee hänen lapsuutensa ystävät sekä vihamiehet. Lisäksi mukana kiintoisia tietoiskuja Villin lännen maailmasta.

Lucky Luke: Cowboyn oppipoika ilmestyy lehtipisteisiin ja kirjakauppoihin 28.3.2012. Suositushinta 8,95 €, 48 sivua.

 

 

LUCKY LUKE: ARKAJALKA (kovakantinen)

Tarina: René Goscinny

Piirros: Morris

Goscinnyn ja Morrisin klassinen Lucky Luke -albumi nyt kovissa kansissa! Villissä lännessä uusia tulokkaita kutsuttiin arkajaloiksi, ja heille järjestettiin usein ikävänpuoleinen vastaanotto. Kun lordi Badmington saapuu lunastamaan perintöään, Lucky Luke päätyy auttamaan miestä pahantahtoisia tontinvaltaajia vastaan!

Lucky Luke: Arkajalka ilmestyy kirjakauppoihin 2.5.2012. Suositushinta 15,95 €, 48 sivua.

 

NEMI 24: PIIKIT PYSTYSSÄ

Teksti ja kuvitus: Lise Myhre

Goottityttö jatkaa valloittavia edesottamuksiaan uudessa albumissa! Ikisuosikki Nemi valloittaa taas omassa albumissaan. Ärhäkän metallineidon elämässä riittää myrskyjä vuodesta toiseen – onneksi tukena ovat rakkaat ystävät. Vierellä on viihtynyt harvinaisen pitkään myös unelmien poikaystävä!

Nemi 24: Piikit pystyssä ilmestyy lehtipisteisiin 30.5.2012. Suositushinta 8,95 €, 48 sivua.

 

 

PIKON & FANTASION UUDET SEIKKAILUT 5: ZETAN PIMEÄ PUOLI

Tarina: Yoann

Kuvitus: Vehlmann

Hullu tiedemies Zorbul on vauhdissa jälleen! Hänen uusin juonensa vie sankarimme aina Kuuhun asti, jossa heitä odottavat kuolemanvaarat sekä… lomakeskus? Ja miten kummassa ihmissudet liittyvät tähän seikkailuun?

Tekijätiimi Yoann & Vehlmann jatkaa kuuluisan sarjakuvakaksikoiden tarinaa mielikuvituksellisin kääntein.

Pikon & Fantasion uudet seikkailut 5: Zetan pimeä puoli ilmestyy kirjakauppoihin 2.5.2012. Suositushinta 16,95 €, 56 sivua.

 

 

HAIKARALAIVUE 3: VAARA TAIVAALLA

Tarina: Jean-Michel Charlier

Kuvitus: Albert Uderzo

Aiemmin suomentamaton albumi suosituilta tekijöiltä! Legendaariset tekijät Charlier (mm. Blueberry) ja Uderzo (Asterix) jatkavat hienoa lentäjäsarjakuvaansa. Lentäjäsankarit Tanguy ja Laverdure ovat palanneet Afrikan komennukseltaan uuteen palveluspaikkaan Ranskaan. Eurooppa on kahtia jaettu, ja kylmän sodan tuulet puhaltavat uhkaavasti…

Haikaralaivue 3: Vaara taivaalla ilmestyy kirjakauppoihin 2.5.2012. Suositushinta 15,95 €, 48 sivua.

 

 

RAATELIJAT 3

Tarina: Dufaux

Kuvitus: Marini

Ylikomisario Lenore on pahemmassa kuin pulassa. Oma veli on kavaltanut ja luovuttanut hänet New Yorkia hallitsevan verenimijäklaanin kouriin. Mutta kostoretkelle saapuneet kaksi eurooppalaista vampyyria puuttuvat peliin, sillä heillä on omat suunnitelmansa Lenoren varalle. Henkeäsalpaava vampyyritarina jatkuu verisissä tunnelmissa.

Raatelijat 3 ilmestyy kirjakauppoihin 2.5.2012. Suositushinta, 16,95 €, 64 sivua.

 

 

SILLAGE 5: ‘J.VJ,..’\_

Tarina: Jean David Morvan

Kuvitus: Philippe Buchet

Suosittu scifi-sarja jatkuu uuden, ajatuksia herättävän albumin myötä. Ihmistyttö Navis ei ole vieläkään löytänyt tietoja taustastaan tai salaperäisestä ihmisrodusta. Onneksi hänen ystävänsä ovat koonneet aiheesta näyttelyn! Mutta kesken ilonpidon Sillagen rauhaa ravistelevat järkyttävät pommi-iskut, joilta eivät ole turvassa edes alusten päällystöt. Myös Navis joutuu terroristien maalitauluksi.

Sillage 5: ‘J.VJ,..’\_ ilmestyy kirjakauppoihin 16.5.2012. Suositushinta, 16,95 €, 48 sivua.

 

Avainsanat