Tex Willer -uutuudet: Kirjastot, Maxi-Tex, Suuralbumi & PULP

16.02.2012 Tri Tuomio

TEX WILLER KIRJASTO 12: KOTKAVUORI

Tarina: G. L. Bonelli

Kuvitus: Galep

Supersuosittu Tex Willer kirjasto jatkuu uusin osin. Kit Carson ja Kit Willer jäävät kiipeliin vähitellen vedellä täyttyvään luolaan. ”Kit-setä! Taitaa olla jäähyväisten aika!” huudahtaa Texin nuori poika, kun vesi ulottuu häntä kaulaan. Seikkailut jatkuvat Winstonin oopperatalossa, jota johtaa huijari nimeltä Fuller. Teatterin dramaattinen tuhoutuminen tulipalossa merkitsee myös lopun alkua Fullerin konnanuralle.

TW Kirjasto #12: Kotkavuori ilmestyy kirjakauppoihin 22.2.12. Suositushinta 24,95 €, 304 sivua.

 

TEX WILLER KIRJASTO 13: EI ARMOA

Tarina: G. L. Bonelli

Kuvitus: Galep

Tex yhdessä Kit Carsonin ja nuoren Kit-poikansa kanssa kohtaa piute-intiaanien koplan, joka ryöstelee karjankasvattajien nautoja Kaypa Cityn lähistöllä. Mutta intiaanien toimien takana ovat Andy Holtin ja Bull Sebitin katalat suunnitelmat. Konnat harjoittavat kauppaa armeijalta varastetuilla kivääreillä.

Tex kumppaneineen päätyy etsimään Holtin ja Sebitin rikostoveria kenraali Quantrellia, mutta jahti katkeaa, kun Tex ja Kit Willer joutuvat shoshoni-intiaanien uhreiksi kesken kaamean henkien tanssin! Alla nähtävillä kirjaston italialainen kansi.

TW Kirjasto #13: Ei armoa ilmestyy kirjakauppoihin 25.4.2012. Suositushinta 24,95 €, 304 sivua.

 
 

MAXI-TEX 23: VERILÖYLYN HETKI

Tarina: Segura

Kuvitus: Jose Ortiz

Ennen julkaisematon, kokonainen Tex-seikkailu! Espanjalaisen Tex-veteraani Seguran viimeiseksi jäänyt Tex-tarina lähettää Texin saattamaan viittä vaarallista vankia oikeuden eteen. Kuten arvata saattaa, matkan varteen mahtuu monia mutkia ja nopealle vetäjälle on näissä karkeloissa käyttöä. Tarinan kuvittaa mestarilliseen tapaansa Jose Ortiz.

Maxi-Tex #23: Verilöylyn hetki ilmestyy kirjakauppoihin 2.5.2012. Suositushinta 8,95 €, 304 sivua.

 

TEX WILLER SUURALBUMI 26: LAMONTIN HYEENAT

Tarina: Claudio Nizzi

Kuvitus: Ernesto Seijas

Lamontin pikkukaupunki vaikuttaa leppoisalta paikalta, mutta pinnan alla muhivat vaaralliset tunteet ja ennakkoluulot, minkä Tex ja kumppanit saavat karvaasti oppia. Mestarikuvittaja Ernesto Garcia Seijas tekee huikaisevaa työtä tässä suurikokoisessa Tex-kirjassa. Hienosti kuvitettu, suurikokoinen Tex-tarina!

Tex Willer Suuralbumi #26: Lamontin hyeenat ilmestyy kirjakauppoihin 9.5.2012. Suositushinta 12,95 €, 224 sivua.


 
 

PULP-POKKARI: TEX – VIIMEINEN KAPINALLINEN

Tarina: Claudia Nizzi

Kuvitus: Colin Wilson

Supersuosikki Tex Willer nyt myös PULP-formaatissa! Aikanaan suuralbumina ilmestynyt “Viimeinen kapinallinen” edustaa lännenviihdettä parhaimmillaan, ja tarinan on kuvittanut ylivoimaisen taitavasti uusiseelantilainen Colin Wilson.

Napakka annos Tex-jännitystä pokkarimuodossa!

Tex – viimeinen kapinallinen ilmestyy 23.5.2012. Suositushinta 9,95 €, 224 sivua.

 

Avainsanat