Alkuvuoden uudet PULP-pokkarit

15.02.2012 Tri Tuomio

PULP-POKKARI: UKKOSTUULI – PEDOT JA PITKÄPIIPUT

Tarina: Giancarlo Manfredi

Kuvitus: Frisenda, Mastantuono jne.

Ukkostuulen ja Poen seikkailut Villissä lännessä jatkuvat! Tällä kertaa erikoinen sankaripari saa ratkoa mormoniyhteisössä tapahtunutta kuolemantapausta, alasti aavikolta löytyneen intiaanineidon salaisuutta sekä poppamiehen kadonneen pään arvoitusta. Ukkostuuli saa pistää peliin kaikki maagiset taitonsa, sillä hän saa vastaansa henkiä, hirviöitä sekä hirviömäisiä ihmisiä.

Ukkostuuli on Giancarlo Manfredin kehittelemä ainutlaatuinen lännenseikkailu, jonka kuvittajina toimivat Italian sarjakuvamaailman huippunimet, monet heistä suomalaisille tuttuja Tex Willerin sivuilta.

Ukkostuuli – pedot ja pitkäpiiput ilmestyy lehtipisteisiin ja kirjakauppoihin 22.2.2012. Suositushinta 9,95 €, 288 sivua.

 

PULP-POKKARI: PALUU KADOTUKSEEN

Tarina: Max Allan Collins

Kuvitus: Terry Beatty

Michael Sullivanin pojanpoika kulkee oma kivistä polkuaan kohti kadotusta, aina Laosin vankileiriltä 70-luvun Hollywoodin sekamelskaan. Michael Satariano nuorempi, joka ei tiedä esivanhemmistaan mitään, sekaantuu vakoiluun ja salamurhiin yrittäessään kostaa isänsä, veljensä ja siskonsa puolesta. Mutta pelastaako hyvän naisen rakkaus Satarianon? Vai onko niin, että menneisyyttään ei voi paeta – eikä haudata?

Kolmas osa kehuttuun rikoskertomukseen, joka toimi elokuvan “Road to Perdition” esikuvana.

Paluu kadotukseen ilmestyy lehtipisteisiin ja kirjakauppoihin 22.2.2012. Suositushinta 9,95 €, 192 sivua.

 

PULP-POKKARI: ROTTAJAHDISSA

Tarina: Andy Diggle

Kuvitus: Victor Ibañez

Alamaailman legenda kertoo, että Rotanjahtaaja on lyömätön tappaja, joka hiljentää lavertelijat. Ainut vika on, että häntä ei ole olemassa. Ei ainakaan niiden viranomaisten mukaan, jotka vastaavat todistajien suojeluohjelmasta.

Mutta nyt El Pason laitamilla liekehtii valtion turva-asunto, joka on täynnä raatoja. Rotanjahtaaja on viimeinkin mokannut, ja ikäloppu FBI-agentti saa vielä viimeisen tilaisuuden napata tappaja, ennen kuin tämä katoaa lopullisesti.

 Rottajahdissa on kovaa kamaa. Moraali saa kyytiä, toiminta on ankaraa ja kuvitus kuolettavaa. – IAN RANKIN

Rottajahdissa ilmestyy lehtipisteisiin ja kirjakauppoihin 23.5.2012. Suositushinta 9,95 €, 192 sivua.

 

 

PULP-POKKARI: TEX – VIIMEINEN KAPINALLINEN

Tarina: Claudia Nizzi

Kuvitus: Colin Wilson

Supersuosikki Tex Willer nyt myös PULP-formaatissa! Aikanaan suuralbumina ilmestynyt “Viimeinen kapinallinen” edustaa lännenviihdettä parhaimmillaan, ja tarinan on kuvittanut ylivoimaisen taitavasti uusiseelantilainen Colin Wilson.

Napakka annos Tex-jännitystä pokkarimuodossa!

Tex – viimeinen kapinallinen ilmestyy 23.5.2012. Suositushinta 9,95 €, 224 sivua.

Avainsanat